Το ΚΑΠΕ βραβεύει τα Auto Business Review και ecoreview.gr

 (27/12/2012) - Ειδική διάκριση για το ecoreview.gr

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) απένειμε ειδική τιμητική διάκριση στα Auto Business Review και ecoreview.gr για τη συμμετοχή τους στην καμπάνια CLEANDRIVE, μια εκστρατεία για την προώθηση των “πράσινων” αυτοκινήτων στην Ευρώπη. 

 Ως μέλη του Εθνικού Δικτύου Υποστήριξης του έργου CLEANDRIVE, τα Auto Business Review και ecoreview.gr διακρίθηκαν για την ενεργή συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και τη δραστηριοποίησή τους στη διάδοση του μηνύματος της υπεροχής των φιλικών προς το περιβάλλον οχημάτων ανά την Ελληνική επικράτεια.

 

Το έργο “Καθαρή Οδήγηση” (CLEANDRIVE) είναι μια καμπάνια για την υποστήριξη της εισόδου των ενεργειακά αποδοτικών και φιλικών προς το κλίμα οχημάτων. Το τριετές πρόγραμμα CLEANDRIVE συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα “Ευφυής Ενέργεια για την Ευρώπη”, όπου συμμετέχουν 9 Ευρωπαίοι εταίροι για το συντονισμό της καμπάνιας. Το σύμπλεγμα των εταίρων προέρχεται από 9 χώρες της Ε.Ε. (Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Σλοβενία και Σουηδία).

 

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) είναι ο φορέας υλοποίησης και εφαρμογής του έργου CLEANDRIVE στην Ελλάδα. Το Auto Business Review συμμετέχει στην Εθνική Ομάδα Υποστήριξης του προγράμματος “Καθαρή Οδήγηση” μαζί με το ecoreview.gr.