Άρθρα

ECOMOBILITY 2016

(3-6-2016) Ένα ακόμα ECOMOBILITY ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Με αφορμή την ολοκλήρωση του ECOMOBILITY 2016, ο Θάνος Ζαφειρόπουλος, συντονιστής της προσπάθειας, ευχαρίστησε τις πλευρές που συμμετείχαν στην φετινή εκστρατεία με το παρακάτω μήνυμα: 


 

Αγαπητοί Συνεργάτες,Μία ακόμη περίοδος της εκστρατείας ECOMOBILITY ολοκληρώνεται, μετά την κορύφωση της Τελετής και την προετοιμασία της Αποστολής για τις Βρυξέλλες. 

Στον επόμενο μήνα θα κλείσει μια σημαντική περίοδος που γέμισε από τις προτάσεις ενός ακόμη κύματος νέων μας, για την Οικολογική και την Ανεμπόδιστη Μετακίνηση.

Mε την επιστολή μου, σάς μεταφέρω τις ευχαριστίες της Επιτροπής Οργάνωσης για τη συμμετοχή και την αξιόλογη συνεργασία μας στην υλοποίηση της 13ης χρονιάς ECOMOBILITY και της 2ης χρονιάς FREE MOBILITY, που υλοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή σε 35 πόλεις της χώρας. Η στήριξή σας ήταν σημαντική στην προσπάθεια όλων μας, για αλλαγή συμπεριφορών μετακίνησης των πολιτών, μέσα από την διάχυση του μηνύματος της εργασίας των εφήβων.

 

Ήδη στο ECOCITY ξεκινήσαμε την προετοιμασία της νέας περιόδου και τη συστράτευση των Επιστημονικών Ιδρυμάτων και των Οργανισμών, που θα εμπλουτίσει την οργάνωση των Επιτροπών της νέας περιόδου. Ελπίδα μας είναι οι Εκστρατείες ECOMOBILITY και FREE MOBILITY να αγκαλιαστούν και την επόμενη περίοδο για την στήριξη της Εκστρατείας. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στη νέα περίοδο της Εκστρατείας μας.